TAGFELVÉTEL

 

Mindazon személyek, akik szeretnének az Angol és Ausztrál Pásztorkutya Klub Egyesület tagjai lenni innen tölthetik le a tagfelvételi kérelmet, amit kitöltve és aláírva a Klub címére kell postán (2083. Solymár, Pacsirta u. 1.),  vagy beszkennelve a Klub e-mail címére
(
apkk@club-info.hu) elküldeni.
 

Aki korábban nem volt tag az AAPKK-nál, kérem, hogy ne utalja el a tagdíjat úgy, hogy nem küldi el e-mailben  a „tagfelvételi lapot” is, mert a banki adatok nem tartalmazzák sem a lakás címet, sem az e-mail címet és így részükre nem tudjuk még a tagsági kártyát sem elküldeni!


A felvételi kérelemmel egyidejűleg a 9000-Ft tagdíjat az alábbi bankszámlára kell átutalni:

AAPKK
Bank: Budapest Bank
Számlaszám: 10101308-06421500-01003006
A megjegyzésbe be kell írni a tag nevét és azt, hogy "tagdíj".

Aki nem tud utalni, az a Klub címére küldheti a tagdíjat rózsaszín postautalványon. A Budapest Bank nem használ sárga csekket, így azt nem tudunk a továbbiakban tagjaink rendelkezésére bocsátani.
A tagkártyát postán küldjük el.
 

Címváltozások:
Szeretném megkérni a tagságot, hogy amennyiben e-mail címük vagy postai címük megváltozik, azt szíveskedjenek a Klubhoz is bejelenteni. A költségek csökkentése érdekében, a jövőben lehetőleg minden tagunkkal elektronikus úton kívánunk kapcsolatot tartani, ehhez viszont szükségünk van az élő e-mail címekre.

Egyesületünk programjait honlapunkon folyamatosan közzétesszük.

Szeretettel várjuk tagjaink közé!

Üdvözlettel:

Muzslai Péter
klubelnök